Selecteer een pagina

Over ons

Schildersbedrijf Hans van der Plas B.V. is een gerenommeerd schildersbedrijf. Sinds de oprichting 9 juni 1989 door Hans van der Plas staan wij garant voor kwalitatief hoogwaardig schilderwerk, behang en glaswerken voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Sinds 1 juli 2019 is Marco van der Plas de zoon van Hans van der Plas in de directie getreden.
Wij adviseren u graag over het onderhoud van uw woning of gebouw. Onze medewerkers zijn gediplomeerde schilders die al vele jaren voor ons werkzaam zijn. Schildersbedrijf Hans van der Plas is daarnaast ook een gecertificeerd leerbedrijf wij geven jong talent de ruimte en kansen om zich te ontplooien. Onze medewerkers verstaan hun vak tot in de finesses.
Schildersbedrijf Hans van der Plas heeft als doel om u als klant geheel te ontzorgen.

Ons Team

Wat klanten vertellen

Dik tevreden, schilders keurig, netjes, beleefd en mooi werk geleverd!

Mevr. C. Vooys-Tijsterman

Door omstandigheden hadden wij snel een behanger nodig. Hier werd snel op gereageerd en we zijn keurig netjes geholpen. Ook goed advies gekregen waardoor we nu een prachtig kamertje hebben en door kunnen met onze planning. Hans, André en Leon nogmaals onze hartelijke dank voor het snelle en keurig netjes werken.

Marjan den Boer

De mannen van Hans van der Plas zijn allemaal geweldige gasten die netjes en snel werken. In korte tijd zijn alle plafonds, en wanden gesausd. Van harte aanbevolen. Hans zelf is helder en duidelijk: je weet precies waar je aan toe bent als klant wat de investering betreft. Services: Reparatie waterschade, Deuren schilderen, Exterieur schilderen
Ineke Ouwehand

Contactformulier